Sütő- és cukrászipari technikus

A sütő- és cukrászipari technikus a sütő- és cukrászipari gyártási folyamatokat irányítja, új recepteket fejleszt és biztosítja a termékek minőségét. Ez a képzés azoknak ajánlott, akik vezető szerepet szeretnének a sütőiparban.

Ágazat

Képzési terület

Ágazati besorolás

Szakma-sorszám

Érettségi végzettséggel

Kategória:

Leírás

A sütő- és cukrászipari technikus gyártási folyamatokat irányít, gépeket felügyel, és recepteket fejleszt. Laboratóriumi analízisekkel biztosítja a minőséget, és betartja az előírásokat. Ez a szakma azok számára ideális, akik érdeklődnek az élelmiszeripar iránt, és szeretnének vezetői szerepet betölteni.

CÉGES ADATBEKÉRŐ

Cégadatok:


Szakirányú oktatásért hivatalosan felelős személy:


Szakirányú oktatást a valósagban lebonyolító személy:


Pénzügyekért felelős személy (számlázás, kifizetés):


Könyvelésért, bérszámfejtésért felelős személy:


Jogi/munkajogi ügyekért felelős személy:


Képzés: