Kistermelői élelmiszer-előállító

A kistermelői élelmiszer-előállító kisüzemi élelmiszertermékek, például lekvárok, sajtok vagy füstölt áruk készítésére specializálódik. Ez a képzés ideális azok számára, akik saját vállalkozást szeretnének indítani vagy a helyi élelmiszertermelésben dolgozni.

Ágazat

Képzési terület

Ágazati besorolás

Szakma-sorszám

Érettségi végzettséggel

Kategória:

Leírás

A kistermelői élelmiszer-előállító kézműves termékeket, például lekvárokat vagy sajtokat készít. Helyi alapanyagokat használ, recepteket fejleszt, és piacokon értékesít. Betartja az élelmiszerbiztonsági előírásokat. Ez a szakma azok számára ideális, akik elhivatottak a fenntarthatóság iránt, és szeretnének a helyi gazdaságban dolgozni.

CÉGES ADATBEKÉRŐ

Cégadatok:


Szakirányú oktatásért hivatalosan felelős személy:


Szakirányú oktatást a valósagban lebonyolító személy:


Pénzügyekért felelős személy (számlázás, kifizetés):


Könyvelésért, bérszámfejtésért felelős személy:


Jogi/munkajogi ügyekért felelős személy:


Képzés: