A szakács ételek készítésével és tálalásával foglalkozik, kreatív receptekkel és konyhai technikákkal dolgozva. Ez a képzés azoknak ajánlott, akik a gasztronómia iránt érdeklődnek.

Ágazat

Képzési terület

Ágazati besorolás

Szakma-sorszám

Érettségi végzettséggel

Leírás

A szakács ételeket készít éttermekben vagy szállodákban, például recepteket követ, alapanyagokat előkészít, és kreatív tálalást végez. Ismeri a különböző konyhatechnológiai eljárásokat, például a sous-vide főzést, és betartja a higiéniai előírásokat. Ez a szakma azok számára ideális, akik szeretik a kreatív, gasztronómiai munkát, és szeretnének a vendéglátásban dolgozni.

CÉGES ADATBEKÉRŐ

Cégadatok:


Szakirányú oktatásért hivatalosan felelős személy:


Szakirányú oktatást a valósagban lebonyolító személy:


Pénzügyekért felelős személy (számlázás, kifizetés):


Könyvelésért, bérszámfejtésért felelős személy:


Jogi/munkajogi ügyekért felelős személy:


Képzés: